Registrace k zápisu do 1.třídy

Registrace k zápisu do 1.třídy
02. 04. 2024

Zápis do první třídy

Vážení rodiče předškoláků,

zápis do 1.třídy se uskuteční v úterý 9. dubna 2024 v časech od 8:00 do11:00 a od 12:00 do 15:00. Přesný čas návštevy s dítětem si rezervujte předem v MŠ Nový Hrozenkov. Samotný zápis je připraven formou úkolů a her, který trvá maximálně 20 minut. S paní učitelkou můžete konzultovat jak se dítěti dařilo, co zvládá a případně čemu se ještě do nástupu do 1.třídy věnovat. Následuje schůzka v ředitelně školy, kde zkontrolujeme osobní údaje dítěte a zákonného zástupce, doplníme potřebné přílohy a můžeme vám vydat rozhodnutí o přijetí nebo odkladu k povinné školní docházce.

S sebou občanský průkaz a rodný list dítěte, popř. povinné přílohy k žádosti o odklad (potvrzení pedagogicko psychologické poradny a vyjádření praktického lékaře).

Registrace k zápisu

Žádost o příjetí k základnímu vzdělávání nebo  žádost o odklad proveďte elektronicky v Registraci k zápisu (odkaz bude aktivní od 1. dubna 2024). 

Na dotazy k zápisu vám odpoví Mgr. Erika Kinclová, zástupce ředitele školy tel.: 730 102 444, kinclova@zsnovyhrozenkov.cz

Jak můžete pomoci dítěti před nástupem do školy

Desatero pro rodiče předškoláků

Co můžete udělat před nástupem do školy