Hodnocení za I.pololetí 2020/21

Hodnocení za I.pololetí 2020/21
25. 01. 2021

Ve čtvrtek 28.ledna 2021 bude předán výpis z vysvědčení žákům 1. a 2.ročníku, kteří mají prezenční výuku ve škole. Ostatním žákům bude výpis předán po nástupu do školy. Hodnocení za I.pololetí bude přístupné pro rodiče žáků 3. až 9.ročníku na internetových stránkách Škola OnLine. Přihlašovací údaje Vám budou  zaslány emailem 28.ledna v dopoledních hodinách. Doporučujeme Vám naistalovat do mobilních telefonů aplikaci, pro snadný přístup k vybraným funkcím aplikace Škola OnLine.

Škola OnLine je moderní školní informační systém, který umožňuje rychle a efektivně zpracovávat veškerou školní agendu. Jedná se o webovou aplikaci, což znamená, že je dostupná 24 hodin denně prostřednictvím Internetu, a to při využití pouze běžného webového prohlížeče bez nutnosti jakékoliv další instalace, nebo s využitím aplikace na mobilním telefonu.

Druhé pololetí využijeme pro seznámení se systémem a od nového školního roku 2021/22 budete moci plně využívat přístup k rozvrhu, žákovské knížce, průběžnému hodnocení žáka, zasílání elektronických omluvenek, získáte přehled absence, zadaných úkolů, aktuálních informací od učitelů ...