Úspěch fotbalistů na turnajích v kopané

Úspěch fotbalistů na turnajích v kopané
13. 02. 2019

Ve  dnech 2. a  3.  února 2019 se uskutečnily  okresní  turnaje v kopané v kategoriích mladších a starších žáků. Obou turnajů se zúčastnili i naši hráči hrající za sdružený oddíl FKK Velké Karlovice + Karolinka a TJ Sokol Nový Hrozenkov.

     Mladší žáci hráli v sobotu dne 2. února 2019 v Hošťálkové, kde startovalo celkem 8 družstev. Umístili se na 5 místě. Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen útočník našeho týmu Jiří Gášek registrovaný za FKK Velké Karlovice a Karolinka.

      Starší žáci hráli v neděli dne 3. února 2019 v Rožnově pod Radhoštěm, kde startovalo celkem 7 družstev.  Naši borci tento turnaj  vyhráli a umístili se tak na 1.  místě. Vstřelili celkem soupeřům 18 gólů. Žádný soupeř naopak do sítě branky  našeho mužstva nedokázal vstřelit gól ani jediný.   Jako nejlepší střelec turnaje byl za starší žáky vyhlášen žák naší školy Miroslav Kovář.

     Turnajů se zúčastnili za TJ Sokol Nový Hrozenkov za mladší žáky Tomáš Jágerský, Adam Uherek, Jakub Václavík, Radovan Dujka a Petr Valoušek.  Za starší  žáky hráli  Jakub Hájek, Martin Hrnčiřík, František Dujka a  Miroslav Kovář.

     Všem  shora uvedeným hráčům  jménem vedení Městyse Nový Hrozenkov  děkujeme za příkladnou reprezentaci našeho Městyse a  také jim přejeme hodně dalších úspěchů jak ve sportu, tak i  ve studiu.

 

F. Dujka st.