Karlovská mini

Karlovská mini
05. 03. 2018

Ve Velkých Karlovicích se závody uskutečnily netradičně již v pátek, a to na improvizovaném okruhu na umělém sněhu naproti obecnímu úradu. V hlavní roli byly děti, pro které se zde konala Mini Karlovská. Do ní se přihlásilo celkem 208 závodníků.

Atmosféra kolem trati panovala skvělá, mezi diváky se postavili rodiče, prarodiče a často také sourozenci nebo spolužáci závodníků. Ti všichni povzbuzovali za lepším časem každého ze zúčastněných, kteří startovali samostatně v intervalech. Také v cíli si byli všichni rovni, na krk dostal každý bez ohledu na výsledek unikátní dřevěnou medaili.

 Velkou pozornost lákali mladí sportovci z nedalekého Rožnova pod Radhoštěm, kteří ve stejnokrojích působili velmi profesionálně, a znát to bylo i na jejich výkonech. Řada z nich se umístila mezi nejlepšími třemi své kategorie a odnesla si kromě medaile hodnotné ceny od partnerů.

Páteční program tak místo školní výuky patřil běžkám a místním dětem. Ti divákovi svými odhodlanými výkony a elánem nahradily absenci dospělých závodů Karlovské 50, které byly pro nedostatek sněhu zrušeny.

 

ZŠ Nový Hrozenkov reprezentovali:

  • Marek Petřek (1.třída)
  • Jakub Václavík a Václav Mikula (4.třída)
  • Markéta Petřeková a Anna M. Plevová (6.třída)
  • Děkujeme za vzornou reprezentaci a rodičům za doprovod.

Fotogalerie

Zdroj textu a další foto: //www.ski-tour.cz/gallery.front.default/