Druháci a čtvrťáci na školním výletě

Druháci a čtvrťáci na školním výletě
29. 05. 2024

Tento školní výlet nabídl dětem bohatý program plný vzdělávacích, zábavných a společenských aktivit. Kombinace kulturních zážitků, fyzických aktivit a společných večerních momentů přispěla k nezapomenutelnému zážitku pro všechny zúčastněné. Mezi největší a pro některé děti i prvotní a nezapomenutelný zážitek patřilo ubytování a nocleh v kempu v chatkách bez rodičů a společné sprchy.

Navštívili jsme Skanzen v Rožnově pod Radhoštěm s ukázkou řemeslných prací a možností zakoupení rukodělných suvenýrů. Dalším místem byl Gibon park-zábavní park nabízející různé lanové aktivity, trampolíny, lezecké stěny a další atrakce pro děti i dospělé.

Chvíle napětí a emocí přineslo večerní společné sledování hokejového zápasu proti USA.

Ve Valašském Meziříčí doporučujeme zavítat do Vrtule-interaktivní herní a vzdělávací centrum, které nabízí širokou škálu aktivit zaměřených na rozvoj tvořivosti, logického myšlení a technických dovedností. Děti si zde mohly vyzkoušet různé experimenty, stavebnice, logické hry a mnoho dalších zajímavých aktivit, které podporují jejich kreativitu a týmovou spolupráci.

Poobědvali jsme v KFC kuřecí křidélka a hamburgery.

Každý správný výlet se ukončí zmrzlinou a u nás to nebylo jinak! Fotogalerie.