Halloween

Halloween
06. 11. 2023

Halloween

Pondělí 30.10.2023

Po skoro měsíčním plánování nadešel den D a 9. třída se tak v pět odpoledne sešla opět ve škole.

Za doprovodu paní učitelky Bednaříkové, Dujkové a pana učitele Zdráhala jsme vyzdobili celou školu, a i přes lehce prodlouženou večerku nakonec vše stihli. Vesele jsme se odebrali ke spánku- cérky do matiky (p.u. Dujková) a ogaři do přírodopisu (p.u. Zdráhal).

 

Úterý 31.10.2023

Přestože nám budíček kolem 6 ráno moc nepřidal, učebny jsme do původního stavu dát zvládli, a do kostýmů - i když na poslední chvíli - jsme se převléct taky stihli.

Jakmile zazvonilo, vydali jsme se s rukama plnýma cukrátek na dobrodružnou cestu po třídách. Při vstupu do každé z nich jsme připojili do počítače flešku, a předvedli 10minutovou prezentaci, zatímco jsme všem nabídli brownies a sněhové pusinky. Na konci prezentace pak ještě následoval krátký kvíz, každý odvážlivec který se nebál přihlásit a odpovědět na otázku, byl odměněn bonbónem.

Ještě to odpoledne jsme ze zdí smyli falešnou krev a skrze nedorozumění bohužel i většinu výzdoby.

Všichni jsme si to moc užili a tímto by jsme taky chtěli poděkovat všem vyučujícím, kteří nám pomohli jak s přípravou, tak se samotnou akcí. Děkujeme panu řediteli, bez jehož povolení by se nic z toho nemohlo stát, a děkujeme našim spolužákům, kteří nám věnovali pozornost. Více ve fotogalerii.

Těšíme se na vás zase příště! Vaši deváťáci.

Text:Ella Vrchovská 

Foto:Lucie Marančáková