První dva měsíce ve škole - 4. třída

První dva měsíce ve škole - 4. třída
24. 10. 2023

V září, když bylo ještě krásné počasí, jsme vyrazili na adaptační den na koloběžkách. Vlakem jsme dojeli do Velkých Karlovic, zahráli jsme si bowling v pizzerii U Pepiša, kde nám ochotně otevřeli i v dopoledních hodinách a na koloběžkách jeli zpět ke škole se zastávkou na zmrzlinu.

V říjnu nás navštívila ve škole paní s programem etických dílen na téma Jak překonat starosti ve škole, program byl velmi zajímavý a pro třídní kolektiv přínosný.

I letos jsme se zúčastnili projektu 72 hodin a letošní výzva zněla Udělej někomu radost. Potěšili jsme paní uklízečky, tím, že jsme za ně uklidili svou třídu, paním kuchařkám, vychovatelkám a panu řediteli jsme ve školní kuchyňce přichystali sladký dezert, spolužákům z druhého stupně jednohubky s pomazánkami. Během dalších dvou dnů dělali žáci radost i doma rodičům, prarodičům, sourozencům a kamarádům.Více fotografii ve fotogalerii.

Protože nám počasí přálo i v polovině října, tak jsme tvořili v přírodě podzimní mandaly. Práce děti bavila, bylo to pro ně zase něco jiného oproti školní lavici a i výsledek stojí za to a je moc povedený.