Okrsková kola ve florbalu

Okrsková kola ve florbalu
04. 11. 2022

V úterý 25. října 2022 došlo na naší škole k vpravdě historické události - poprvé se zde v hale uskutečnilo okrskové kolo ve florbalu starších a mladších žáků. Zúčastnili se žáci ze všech okolních škol, tedy Velkých Karlovic, Karolinky, Halenkova, Hovězí a pochopitelně i Nového Hrozenkova. Všichni si hru užívali, nikdo nic nevypustil a k vidění byly pěkné akce i branky. V kategorii mladších žáků zvítězila Karolinka, hrozenkovští byli druzí, což byl výsledek velmi pěkný. Kategorii žáků starších vyhrál Nový Hrozenkov, dokonce bez ztráty jediného bodu.

Přesně za týden, tedy v úterý 1. listopadu 2022, proběhl stejný turnaj v kategorii mladších a starších žákyň. Účast již bohužel nebyla stoprocentní, zahrály si mladší žákyně Velkých Karlovic a Nového Hrozenkova, u starších přibyla ještě Karolinka. Stejně jako chlapci si turnaj užily i dívky, vždyť kvůli covidu se podobná akce nemohla nikde konat dva a půl roku. Obě kategorie vyhrály dívky z naší školy.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem žákům a žákyním, kteří se obou turnajů zúčastnili, za vzornou reprezentaci školy a vedení za vstřícnost, se kterou nám bylo umožněno oba turnaje uspořádat.

Mgr. Oldřich Pavelka